Foredrag

 

Du kan booke NordiskNaturligvis til inspirerende og inddragende foredrag, som både kan foregå på biblioteker, i kulturhuse og i private og offentlige virksomheder. Du bestemmer konteksten, og vi glæder os til at levere indholdet. Her kan du læse om de 3 foredrag vi har på programmet lige nu samt lade dig inspirere, af allerede afholdte arrangementer. Du er også meget velkommen til at kontakte os for et individuelt oplæg.

HVOR SIDDER KRÆSENHEDEN?

NordiskNaturligvis gør op med kræsenhed, som daglig udfordring i familien og guider dig og dem du holder af, til en hverdag med større madglæde. NordiskNaturligvis giver dig en konkret og involverede guide til, hvordan du siger farvel til kræsenhed og goddag til større madglæde i familien. Vi serverer ideer, pirrer dine smagsløg og skaber udviklende oplevelser, som øger bevidstheden om hvordan vores mad kommer fra jord til bord, hvordan mad giver os sundhed, trivsel og livsglæde – men mest af alt: Hvorfor det er sundt at lege med maden!

Målgruppe – børnfamilier – forældre med børn

LEG MED MADEN!

NordiskNaturligvis guider dig og dem du holder af, til en hverdag med større madglæde gennem leg og dialog om maden. Vi serverer ideer, som gør hverdagen med baby og mad lidt sjovere, vi pirrer dine smagsløg og guider dig i hvordan du selv skaber sunde måltider og større sundhed, trivsel og livsglæde i familien – men mest af alt: Hvorfor det er sundt at lege med maden, for både børn og voksne. Vil du lege med?

Målgruppe – nybagte forældre med deres babyer (barselscafé).

På biblioteker og hos os, i Lyngby. Se mere her vedr. praktisk info og tilmelding.

MAD OG MINDER – BØRN & BEDSTER!

Tag dit barnebarn i hånden og oplev hvordan mad kan vække minder, skabe nærvær og tættere relationer, på tværs af generationer. Vi spidser læberne sammen og kysser sanserne vågne med spiselige udfordringer. NordiskNaturligvis guider jer gennem dufte- og smageuniverset og øger bevidstheden om hvordan vores mad kommer fra jord til bord – nu og dengang, men mest af alt, hvordan mad og minder kan skabe større livs- og madglæde, for børn og voksne.

Målgruppe – bedsteforældre og deres børnebørn (anbefalet alder fra 5 år).

Praktiske oplysninger omkring alle foredragene: Varighed 1 til 2 timer. Foredragene kan foregå både: formiddag, eftermiddag og aften. Det er oplagt, at foredraget: Leg med maden! lægges på hverdage om formiddagen, hvor de nybagte forældre kan komme med deres kære små. Foredraget: Mad og Minder – Børn og Bedster! – kan med fordel forgå formiddage eller eftermiddage i weekender.

Kontakt os her for yderligere oplysninger, vi glæder os til at høre fra dig.

Februar 2010 – CASE

På Ballerup Bibliotek blev foredraget krydret med en workshop for børn og deres voksne, hvor alle sanser kom i spil og blev udfordret. Se en lille inspirationsfilm fra Ballerup Bibliotek.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.