MINI

Ved du hvilket krydderi der dufter af orne? Eller kan du spise ærter med tæerne? Det er nogle af de sanse udfordringer du kan møde i Sanse Kit Kassen – MINI.

Kassen er udviklet til familien, som gerne vil vende dialogen om mad, råvarer og sundhed, lidt på hovedet. Vores mål er, at bringe legen og maden fra Norden sammen, på en ny måde.

Sanse-Kit-Kassen – MINI er skabt for de 3-10-årige og deres familie og indeholder alt, hvad der skal til for at sprede madglæde og sundhed hjemme hos jer. Med Sanse Kit Kassen – MINI pirres børn og deres voksnes nysgerrighed, efter at vide mere om den mad de spiser.

Mad-dialogen kick-startes hjemme hos jer og krydres med underfundige spørgsmål og sjove historier. Ved du f.eks. om grise bruger solcreme? Og hvorfor man siger at byg er styg? Disse spørgsmål og mange flere finder du svar på i den medfølgende inspirationsbog.

Har du lyst til at se Oskar på 2 ½ år og Rebecca på 5 år, der lege med Sanse Kit Kassen? Så se med lige her.

OBS! Børnene leger med Sanse Kit Kassen – MEGA som er målrettet til institutioner og skoler, men princippet er det samme som Sanse Kit Kassen – MINI.

Sanse Kit Kassen – MINI

MINI indhold blå bakke

I Sanse-Kit-Kassen – MINI er der bl.a. grise fra Schleich, Mini Margretheskål, økologisk byg fra Aurion, økologiske frø du selv kan spire i spiresmuld af aksetræ, praktisk melamin bakke samt en unik inspirationsbog med sjov og faktuel viden, som sætter gang i maddialogen. Se hele produktinformationen her: Produktinfo-MINI.

Sanse Kit Kassen – MINI er den ideelle gave til dig og din familie, eller som gaveidé til børnefødselsdagen. Vil dit firma sætte sundheden og familien på dagsordene på en anderledes måde, så giv Sanse Kit Kassen – MINI til dine medarbejdere og deres familier. En nærværende gave, som kan bringe viden og madglæde til både store og små.

Glæd dig selv og dit/dine børn eller børnebørn med en Sanse Kit Kasse – MINI. Køb den i vores butik.

Relaterede produkter.

Til institutioner har vi udviklet Sanse Kit Kassen – MEGA. Har du lyst til at læse mere om MEGA så kan du gøre det lige her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.