Science Fair, Anja Philips og Jazz musik

Hvad har ovenstående tre elementer, til fælles?

Jo, de var alle repræsentere på Science Fair 2011, i dag på NTS-Centret Sjælland (Natur, Teknik og Sundhed), i Sorø.

Science Fair er et nyt og spændende tilbud til alle lærer og undervisere, med interesse for naturfagene. Dagen har været fuld af interessante indslag og et væld af sjove og spændende tilbud, som kan indtænkes i undervisningen, i naturfagene. Dagen har også budt på et spændende oplæg ved Anja Philips, omkring formidling i øjenhøjde og at gøre formidlingen simpel, så den bliver håndgribelig og konkret for modtageren.

Efterfølgende blev NTS – Centret omdannet til en hyggelig Jazz lounge, hvor deltagerne kunne nyde udsigten, musikken, den smukke arkitektur og sammen vende mulighederne for, at gøre naturfagene endnu mere interessante for børn og unge.

Vores base, i dag, har været et fantastisk laboratorium, men en umanerlig skøn udsigt og en fantastisk fyrværker som nærmeste nabo. Det er lidt andre forhold end dem vi huske, fra vores studietid på SUHRS Seminarium. Hvor Elin Kirkegård bar den hvid kittel og hvor sporer, bakterier og levnedsmiddelbårne sygdomme var vores fokus. I dag var laboratorier omdannet til et duftende sanse laboratorium hvor vores Sanse Kit Kasser – DUFT, har trukket deltagerne ind til overraskende sanse oplevelser.

Det har været en dejligt 3. påskedag, i det smukke Sorø, omgivet af ScienceTALENT kitler, målebægre og kolber og interesserede undervisere.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.