05 apr 2011

Hvad laver jeg her?

2 Kommentarer Messe

 

Jamen jeg er  i Århus på Skolebogmessen, her har jeg indrettet verdens mindste stand på 1 x 2 meter. Jeg har stillet vores Sanse Kit Kasse MEGA og DUFT op. Vi håber, at gøre rigtig mange opmærksomme på, at vi har nogle nogle super fantastiske produkter, som kan sætte maddialogen igang.

Der kan ikke presses mere ind på standen. Men allerede nu kan jeg se, at vi kan gøre det godt. Vi er ihvertfald farverige. Tanken om at jeg så kommer i gul trøje i morgen, gør hele billedet fuldendt.

Kom forbi DGI huset i Århus onsdag og torsdag og bliv inspireret til din klasse, din institution, din skole, dit bibliotek.

PS. Jeg har lige 40 cm i siden hvor jeg kan stå:-)

Tags: , , , , ,
written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
2 Responses to “Hvad laver jeg her?”

Leave a Reply