NordiskNaturligvis kan sætte sundheden og madglæden på menuen ved dit næste arrangement. SUNDE events kan indeholde: workshops, foredrag og inddragende udfordringer af deltagerenes smagsløg.
LEG MED MADEN OG BLIV SUND OG KLOG!
Vi serverer og leverer faktuel viden og ideer, som øger bevidstheden om hvordan vores mad kommer fra jord til bord, hvordan mad giver os sundhed, trivsel og livsglæde – men mest af alt: Hvorfor det er sundt at lege med maden!
Færdigheder og nysgerrigheder skaber større succes i køkkenet og derfor skal sanserne udfordres og jeres samarbejdsevne kommer i spil, når der på håndgribelig vis skal – leges med maden. Dagen vil byde på udviklende oplevelser med mad og madglæde til dig og dem, du har ansvaret for. Vi guider dig, til at øge opmærksomheden på den mad du køber og spiser, med en sundere, klogere og gladere livsstil til følge.
Målgruppe – medarbejderarrangementer, personaledage, temadag, sundhedsevents i såvel private som offentlige virksomheder.
Download Virksomhedsfolder
FAKTA om workshops og SUNDE events.
Vi kan stiller op med knive og råvarer såvel ude som inde. Vi tilpasser os dit arrangement og sørger for at sundheden kommer på menuen og deltagerne indrages, det får snakken til at gå og de sunde og sanselige aha-oplevelser, vil vælte frem.
Vi arrangerer workshops og SUNDE events for mellem 10-3000 deltagere, se et par eksempler her.
November 2010 – CASE
Sanse-Mad-Værksted – nu for voksne – Temadag blev kombineret med inspirerende workshop og teambuildingsøvelse. 17 ansatte i Rudersdal kommune (Ung i Rudersdal), 1 skolekøkken og en bunke at efterårets lækreste råvarer var de vigtigste ingredienser, da en spændende temadag skulle afsluttes. Dagen var tilrettelagt således, at vi havde sammensat en lækker menu, som deltagerne skulle tilberede. Samabejdet om menuen i køkkenet, kombinerede ønsket om en inspirerende workshop med indlagt teambuildingsøvelser. Deltagerne fik udfordret deres sanser og smagsløg, lærte tips og køkkentricks og fik lavet en fantastisk menu. Menuen blev præsenteret og nydt omkring langbordet i skolekøkkenet. Se evt. hvad nogle af deltagene har SAGT her.
Juli 2010 – CASE
Kulinariske Sommer Camp for børn i Rudersdal Kommune og Gentofte Kommune. Vi tror på, at positive madoplevelser i barndommen giver øget fokus på mad og sundhed i voksenalderen. På vores Kulinariske Sommer Camps forvandles fantastiske råvarer til sund og lækker mad, som inspirere dem til at bruge køkkenet, noget mere, som “legeplads”. Vi ser køkkenet, som et meget vigtigt læringsrum, hvor børnenes sanser udfordres og de lærer nye smage og retter at kende. Se evt. mere her.
Maj 2010 – CASE
Hop & Rock på Rudegård Stadion i Rudersdal Kommune – 2010. Der deltog 3000 SFO/SFK børn fra alle Rudersdal skoler. Der blev skrællet og spist rigtig mange saftige økologiske gulerødder. Se en smagsprøve fra arrangementet her.