Øko. Studenter(rug)brød

En enkelt lille posen med Studentermix, fra Urtekram, sendte mine tanker tilbage til barndommens (skole)gade. Jeg mindes, hvordan de store elever, gik til bageren og forventningsfulde vendte tilbage med sprøde brune papirposer. Poserne var fulde af studenterbrød, som de med drømmenede blikke indtog. På daværende tidspunkt var jeg ikke helt klar over hvad studenterbrød egentlig var. Mine naive tanker gik i retning af, at det måtte være noget man først spiste, når man var “stor” eller student! Men det er vist ikke hele sandheden….

Alle disse tanker og minder blev kick-startet af et eneste ord – Studentermix! Og tankerne blev ved at svirre, i mit hovede, omkring ordene: Studenterbrød og Studentermix. Det krævede handling og et nyt økologisk Studenter(rug)brød, med honning, studentermix, babyfigner og tørrede blåbær blev en sød, grov og fiberrig realitet, til eftermiddagsteen.

Se opskriften lige her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.