MEGA

Sanse Kit Kassen – MEGA, er udviklet specielt til dig, der har ansvaret og omsorgen for en større gruppe børn. Det er en pædagogisk værktøjskasse, som er ideel i formidlings-og undervisningssammenhænge. Sanse Kit Kassen – MEGA er ideel til institutioner, skoler og kursusholdere med blik for, hvilken betydning det vi spiser har for vores sundhed, livsglæde og trivsel.

Målet er, at formidle viden til børn, om råvarer, sundhed og madkultur, ud fra et helhedsorienteret perspektiv. Og dermed sikre det fortsatte arbejde med institutionens eller skolens opsatte mål, i relation til kost-og sundhedspolitikker.

En legende tilgang!

Leg og mad ikke er hinandens modsætninger, men to størrelser, der sammen skaber synergi og madglæde ved bordet. Sjove og involverede oplevelser for børn og deres voksne, giver dialog, nærvær og tryghed. Med Sanse Kit Kassen – MEGA kommer du hele vejen rundt om bordet og igennem alle fire årstider, og lærer hvad årstiderne kan give os. Gennem legen med maden og Sanse Kit Kassen – MEGA formidles viden om nordisk mad og råvarer, så bevidstheden og interessen for, hvordan maden kommer fra jord til bord, øges. Alt sammen noget der påvirker mulighederne for, at træffe kvalificerede valg, i relation til egen sundhed, både nu og i fremtiden.

Se med når Rebecca og Oscar leger med Sanse Kit Kassen – MEGA, her.

Sanse Kit Kassen – MEGA

Se detaljeret produktinformation om kassen her: Produktinfo-MEGA.

Vil du også lege med Sanse Kit Kassen – MEGA?

Så kontakt os på leg@nordisknaturligvis.dk eller bestil kassen i vores butik.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.