I dag, blev en ny bog føjet til vores allerede meget lange samling af koge-og køkkenbøger.
Bogen Naturens Spieskammer kaldte på min opmærksomhed, i Bog & Idé, lidt over fire i eftermiddags. Og jeg blev omgående draget ind i Anette Eckmanns passionerede univers, af spiselig planter, urter, nødder, svampe, bær og andet godt fra vores “vilde” natur.
Bogen er smuk, æstetisk, inspirerende og krydret med små finurlige “sjovt at vide” informationer. Netop dette gjorde, at mine unger syntes, at den var en del mere interessant end en helt “almindelig” kogebog.
Billeder, tips og ideer komplementer hinanden på skønneste vis, og giver indtryk af hvor stor en skat der ligger lige uden for vores dør, i form af et overdådigt, smagfuldt og gratis spisekammer. Det er bare at gå i gang – måske ses vi derude, men kurv og kniv.
Tak for en fantastisk smuk og anderledes inspirerende madbog – den vil ikke komme til at samle støv på hylden!