Lige nu, nyder vi vores sidste frokost ved mit køkkenbord. Det er vores sidste hjemmearbejdsdag! Vi skal nemlig flytte hjemmefra (og det er ikke en aprilsnar)! Vores hjemmearbejdsplads har efterhånden været vores udgangspunkt, i mere end 2 år, og nu glæder os helt vildt til at vi nu får samlet kontor, værksted og alt vores grej,… Læs mere Vi holder flyttedag………
Bloggen
Må man lege med maden?
Det er et kontroversielt spørgsmål. Og det afhænger nok også af, hvad der helt nøjagtigt lægges i ordene, at lege med maden! Vi har altid lært, at man ikke må lege med maden og vi er på ingen måde tilhængere af, hverken flyvende kålhoveder eller tallerkener. Men vores hjerte brænder for, at sikre maden en… Læs mere Må man lege med maden?
Børn bager – valnødde-brownies
Hvad kan vi bruge julens sidst valnødder til? Spørgsmålet blev hængende lidt i køkkenluften, imens der blev knækket nødder. Ungerne valgte, at bage en helt fantastisk og uimodståelig valnødde-brownies, af en pose “gamle” julenødder. Opskriften finder du lige her. I opskriften har vi bl.a. anvendt vanillepulver fra Urtekram, som jeg syntes er et fantastisk alternativ, når vanillestængerne er… Læs mere Børn bager – valnødde-brownies
Grove sveskemuffins
Søndagen er ved at gå på hæld og jeg har nydt den lidt lysere aftenhimmel her fra mit værelse, hvor jeg har arbejdet noget af dagen. Heldigvis har jeg også haft tid til at bage en grov sveskemuffin sammen med ungerne. Opskriften, har vi afprøvet i NordiskNaturligvis sammen med rigtig mange skønne børn fra både… Læs mere Grove sveskemuffins
Arbejdsfrokost…..
Nybagt foccacie med rismel og fennikel. Strøget med Kirks øko. flødeost og fyld af avocado, tomat, hjertesalat og ærtespirer. Nyder frokosten, solen og stilheden omkring bordet.