Fastelavn med god (Fairtrade)samvittighed

Vores sanselige bidrag, til Fairtrade ugen er meget sæsonbetonet, men det betyder ikke at ideen ikke kan bruges, på andre tider af året. Bare kald det en værtindekvist, en samvittighedsfuld opmærksomhed eller en lørdagsbuket, i stedet.

Og da tiden sig hastigt nærmer, for tøndeslagning, udklædning og dermed også for udviklingen af årets fastelavnsris, tænkte var vi gerne ville designe årets økologiske Fairtrade-fastelavnsris.

Tips til riset: Pluk et stort bundt birkegrene eller andre grene, som kan bringe foråret ind i stuen, når de kommes i vand.

Vælg de Fairtrade produkter du aller bedst kan lide. Vi har valgt tørrede frugter og nødder, mini riskiks, hollandske vafler og god mørk chokolade, og kommet det i små cellofanposer og bundet dem på birkeriset, sammen med små pakker rosiner og små poser frugtvingummi.

Skal du give fastelavnsriset væk, til et barn, kan du samtidig forære det seneste nummer af magasinet – FAIR nok, til den voksne del af familien. Magasinet kan bl.a. hentes i Kvicky, Irma eller læses online lige her.

Fortsat god Fairtrade og Fastelavns uge.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.