Fredagshygge i den Gule Længe

Børns trivsel, sanser og madglæde var på menuen i den Gule Længe, i dag. Hvor vi afholdt arrangementet: Leg med maden og bliv sund og klog, for en mødregruppe.

Gården husede alle de lækreste barnevogne – der er virkelig pågået en kæmpe innovation på barnevognsområdet siden vi købte barnevogn!

Imens hyggede de skønne unger sig på gulvet og dialogen om mad, vaner, rammerne for måltider samt vores ansvar som voksne, blev vendt lidt på hovedet.

Sanserne blev udfordret og smagsløgene pirret med lidt blindsmagning, som gav bedre forståelse for vores måde at smage og sanse maden på.

Og vi må bare konstatere, at I nybagte mødre/fædre/forældre gør det super godt og I springer ikke over hvor gæret er lavest. I gør alt det bedste for jeres små poder og jeres nye familie, så hold fast og tro på at det I gør – er rigtig godt!

Vi kan bidrage med fakta, tips og enkle ideer til at komme lidt lettere i mål, med dagens måltider på en sund og sjov måde, uden at maden kommer til at fylde det hele. Dels ved hjælp af planlægning, nye måder at tænke maden på samt nye rutiner i køkkenet og i supermarkedet. Men samtidig må vi også sige, at det tager tid at lave mad, men den tid der bliver brugt på mad og mad-dannelsen nu, er vanvittig godt givet ud på den lange bane, her taler vi af erfaring!

Hav en rigtig dejlig pinse.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.