Tak for en skøn valgaften, i Frederiskberg Have. Silkepapirsblomsterne blafrede i vinden og dugene var rullet ud over de lange borde, parat til at modtage børn, unge og gamle – bærende på hver sin økologiske “valg-madkasse”.
Det var: smukt, stemningsfuldt og meget stort, at sidde sammen med Pernille og vores familier, under de store trækroner og nyde Meyer og Årstiderns, bud på en skøn kreativ valgmenu, anno 2011.
På menuen var en moderne udgave af klassisk valgflæsk og andre småretter: Koldrøget laks med rødbeder og peberrod, krydret flæsk, blød ”mos” og grønkål salsa med æbler, blomkål ”couc cous” med mandler, kørvel og fårefeta serveret med koldhævet brød bagt af stenformalet mel dyrket økologisk i Norden. Alle herligheder er 100% økologiske – det var frydefuldt.
Tak for valgflæsk og en dejlig pose skønne æbler.
Æbler er blevet gnaske, mens stemmerne er blevet talt op (valggyser igen)!