Lige nu står rabarberne og knejser i urtehaven, og er vist lidt stolte over, at være de første afgrøder der kommer i spil, i køkkenet. Jeg har lavet rabarberkompot idag, helt klassisk med rørsukker og vanille, det smager bare guddommeligt – Sødt, syrligt og friske af sommer. Halvdelen af rabarberkompotten er blevet blandet med en… Læs mere Bær, stængler og spiselige blomster
Bloggen
Kræsenhed
Jeg har lige læst en artikel i Tænk om kræsenhed og hvordan den kan kureres. Hovedbudskabet er, at børn kan lære at holde af det meste af det de spiser, hvis de ved hvad det er de spiser og de bliver ved med at præsenteres for mange forskellige smage. Det er meget vigtigt af at… Læs mere Kræsenhed
Facebook og Nyhedsbrev
Kære alle Vi er glade for vores Sanse Kit Kasse fans på facebook, men vi håber I har lyst til at blive fan af NordiskNaturligvis siden også. Vi skriver om mange forskellige emner, som vi synes passer bedre ind under vores firma navn. Desuden er det også nemmere at finde os på facebook, derfor vil… Læs mere Facebook og Nyhedsbrev
Kan I huske dem?
Nu høster jeg de skønneste rabarber igen og igen. Her til morgen har jeg trukket denne fine buket som jeg vil nyde som dekoration på mit bord. Dernæst overvejer jeg om jeg skal bage en af mine yndlings kager. Jeg har en opskrift fra et gammelt tillæg fra BO Bedre, som jeg gerne vil dele… Læs mere Kan I huske dem?
Tak for i dag…..
En speciel (almindelig) dag – Frosset græs. Højt klart vejr. De smukkest blomstrende træer. Søde Mette fra Nord runder de fire årtier. Busserne køre med flag. Danmarks befrielse. NordiskNaturligvis legede med maden sammen med nybagte forældre og babyer, på Københavne bibliotek, i Krystalgade. Ole Henriksen fylder tres. En ny bog om Umami, den femte grundsmag, ser dagens… Læs mere Tak for i dag…..